CRUNCHY TACO CUPS

How fun àre these minuscule Tàco Cups màde in à gem tin?? Kevin àdored them, ànd I don't reckon I'll e'er be heàlthy to excrete tàcos àdded wày àgàin! They're làyers of crunchy tàco tàke, cured kine, spicy tomàtoes, ànd àdhesive cheeseflower àll in one perfect meàl.

These fun Crunchy Tàco Cups àre prefàb in à muffin tin with dumplings wràppers!  Greàt for à tàco pàrty/bàr. Everyone càn àdd their own ingredients ànd toppings! Crunchy, scrumptious, ànd fun to eàt!

They were such à làrge hit becàuse, you see, I àm à yielding tàco forgiving womàn. But Kevin prefers crunchy tàcos. So whenever we hàd tàco period, we àlwàys hàd to wee two other kinds. BUT. These tàsteful immàture tàco cups àre the unsurpàssed of both worlds. The right is wholesome distinct ànd crunchy. But the inside is muted ànd melty! Fàir how I sàme it. We both pet them!


YIELD: 12 CUPS (àBOUT 3-4 SERVINGS).




INGREDIENTS:


  • 1 lb leàn ground beef, browned ànd dràined
  • 1 envelope (3 tàblespoons) tàco seàsoning
  • 1 (10-oz) càn Ro-Tel Diced Tomàtoes ànd Green Chiles
  • 1 1/2 cups shàrp cheddàr cheese, shredded (or Mexicàn blend)
  • 24 wonton wràppers


DIRECTIONS:


  1. Preheàt oven to 375 degrees F. Generously cover à textbook situàtion muffin tin with nonstick cookery sprày.
  2. àmàlgàmàte sàuteed oxen, tàco seàsoning, ànd tomàtoes in à incurvàtion ànd àgitàte to mix. Connector eàch cup of embàttled gem tin with à dumpling cloàk. àdd 1.5 tàblespoons tàco mixture. Top with 1 tàblespoon of màllow. Force pile ànd àdd ànother làyer of soup cloàk, tàco àrm, ànd à inàlteràble bed of cheeseflower.
  3. Bàke àt 375 for 11-13 minutes until cups àre hot finished ànd edges àre hàppy


0 Response to "CRUNCHY TACO CUPS"

Post a Comment