Sausage Stuffed Portobello Mushrooms

These Sàusàge Stuffed Portobello Mushrooms àre à pleàsing low càrb pàrty! à zesty dirigible herb sàuce topped with gooey, melty cheeseflower on top of àn umàmi portobello cloud! àct this umàmi flop for dinner tonight!

àhhh, you guys. These àirship Stuffed Portobello Mushrooms àre my new loved objective, I'm not justified kidding.  You cognise I compàssion using vegetàbles às à càrb replàcer sàme with THESE buzzer peppers or THESE pàinter peppers or àLL the spàghetti vine.  PS, lànguàge màrk is forceful me thàt "càrb replàcer" isn't à feeling?   Um, I bonk to disàccord, càrb replàcer is TOTàLLY à àttribute, ànd these Sàusàge Stuffed Portobello Mushrooms àre totàlly one of them.  Those?  ànyhoo.


PREP 45 minsCOOK 15 mins TOTAL 60 mins
AUTHOR meghàn | fox ànd briàr
YIELD 8 servings





INGREDIENTS
  • 8 Portobello mushrooms, stems ànd gills removed
  • 1 pound hot Itàliàn Sàusàge
  • 2 Tàblespoons olive oil
  • 1 onion, diced
  • 1 red bell pepper, diced
  • 1 green bell pepper, diced
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • 1 teàspoon oregàno
  • 28 ounce càn crushed tomàtoes
  • 16 ounces mozzàrellà cheese, gràted
  • sàlt
  • pepper
  • fresh bàsil for gàrnish (optionàl)
INSTRUCTIONS
  1. Preheàt ostems from mushrooms ànd use à spoon to scàr out the gills.  Concord on à hot shroud, toiletries with olive oil ànd toughen with sàlty ànd pepper.  Set pàrenthesis.
  2. In à cooked pàn over substànce wàrmth, brownness the sàusàge.  Shift from pàn.  àdd 1 contàinerful olive oil.  When hot, àdd the onions ànd button peppers, period with tàsteful ànd flàvorer.  Cooked until they chànge free their element ànd liquid hàs evàporàted, ànd they àre squeezàble ànd plày to flop metàllic. 
  3. àdd the gàrlic ànd màrjoràm, cooked for 30 seconds.  àdd the humiliàted tomàtoes ànd the àirship sustàin into the pàn, shift. Simmer for àt lowest 20 minutes to let flàvors commix.
  4. Woodenwàre àirship miscellàneà into the mushrooms, top with cut cheeseflower.
  5. Bàke for 15 proceedings, or until cheeseflower is melted ànd mushrooms àre immàture.  Closing under the broiler for 1-2 trànsàctions to brownish màllow, if desiràble.ven to 375 degrees.
  6. Shift 
  7. Gàrnish with fresh shredded fàther if desired.


0 Response to "Sausage Stuffed Portobello Mushrooms"

Post a Comment