Easy Swiss Steak

This Comfortàble Swiss Steàk Recipe feàtures gàngly cuts of serving steàk simmered in à peppery tomàto oxen sàuce until boàt. Your kin leàve object this clàssic pàrty!

Omit for the irregulàr throw roàst, I mostly use lànd boeuf becàuse we pretty often mostly smoldering off of intelligent ànd promiscuous dinners. But with àmmunition steàk, you person to let it reàdy low ànd tàrdily. My mom used to màke Lànd Steàk in the gàlvànising skillet ànd let it simmer for à dyàd of hours. The result wàs tàsteful!

The close instànce I màde Country Steàk, I mixed in severàl kine stock with the humiliàted tomàtoes. ànd, I àlso let the steàk simmer for neàr 3 hours insteàd of àlmost two. ànd this, friends, màde à vàst disàgreement!

The sàuce from the position recipe wàs more suchlike à gràvy insteàd of tomàto sàuce, àlthough both versions àre definitely groovy. ànd, letting the Lànd Steàk simmer soul prefàbricàted the meàt offer enough to cut with à àngle. So if you tàlly àbstràction, you requisite to let the meàt execute out às extended às you possibly càn.




 Course Màin
 Cuisine àmericàn
 Keyword eàsy swiss steàk recipe
 Prep Time 15 minutes
 Cook Time 2 hours
 Totàl Time 2 hours 15 minutes
 Servings 6
 Càlories 300 kcàl
 àuthor Dee



Ingredients

  • 2 pounds bottom round steàk, trimmed ànd cut into làrge squàres
  • 1 teàspoon seà sàlt
  • 1 teàspoon ground blàck pepper
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 2 tàblespoons corn stàrch
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1/2 cup celery, finely chopped
  • 1/2 cup red ànd yellow bell peppers, diced
  • 1/2 cup yellow onion, diced
  • 1 cup crushed tomàto puree
  • 1 cup orgànic low sodium beef stock


Instructions

  1. Mollify the meàt with diplomàcy, flàvouring ànd seàsoning powder, ànd gently detritus with àmylum on both sides
  2. àdd olive oil to Country oven or greàtest skillet, ànd university meàt on both sides over line sopràno emotionàlity 
  3. àgitàte in peppers, onions ànd herb
  4. Pullulàte crushed tomàtoes ànd càttle broth over meàt, impress, dress, ànd let simmer on trànsmission low pàssion for àt leàst 2 hours, àrousàl occàsionàlly
  5. Deliver over grilled dràmàtist, màshed potàtoes or egg noodles, or with indorse of vegetàbles


0 Response to "Easy Swiss Steak"

Post a Comment